Proč jíst kvašenou zeleninu

Máte vysoký tlak? 
Máte často špatnou náladu? 
 
Kvašená zelenina má ohromné množství předností. 
Je nabita vitamíny, prospěšnými enzymy a významnými probiotiky.
Je jedním z nejpřirozenějších zdrojů céčka. 
Dále obsahuje bakterie mléčného kvašení. Ty velmi positivně ovlivňují zdravou střevní mikroflóru a v podstatě tedy i imunitu celého těla.  
 
🍀Podporuje imunitu a tvorbu hormonů
🍀Působí pozitivně na střevní mikroflóru
🍀Čistí trávicí trakt a krev
🍀Regeneruje jaterní tkáně
🍀Zvyšuje odolnost proti stresu
🍀Snižuje krevní tlak
🍀Uklidňuje nervový systém
 
Tvrzení o kvašené zelenině jako o „léku na všechno“ možná opravdu není nijak přehnané…♥️
 
Kvašenou zeleninu (pickles) vyrábíme metodou mléčného kvašení bez přidání vody, cukru nebo konzervantů, jen za pomoci soli. Zeleninu kvasíme v keramických nádobách jak za časů našich babiček :) . Po vykvašení ji nakládáme do sklenic nebo recyklovatelných sáčků. POZOR - tato zelenina není pasterizovaná, ani nijak dále tepelně upravená, proto musí být skladována v lednici. 
 
Nevíte kterou si vybrat ? Zkuste náš testovací balíček a uvidíte která vám bude nejvíce chutnat …♥️