Sušenkovo-tvarohový dezert

Kontrast chutí, skvělé složení, lahodné a víte co?  Přitom stále zdravé ♥️
 
Suroviny na sušenky: 
 
100 g mandlové mouky
40g kokosové mouky
30 g kakaa
30 g erythritol
1čl sody, PDP, špetka soli, vanilka
1čl Cara nebo instantní kávy
60 g rozpuštěného másla
130 g tvarohu
1 vejce
Smícháme a tvoříme sušenky, požadované velikosti. Klidně můžete na pečícím papíře utvořit jen jeden plát, který si potom rozdrobíte
Pečeme při 170´C. Po upečení necháme vychladnout
 
Připravíme si kávu, kterou také necháme vychladnout. Za mě nejlepší kvalitní espresso
 
Krém
 
Tvaroh
Ricotta
30 g erythritol ( nemusí už být )
Vyšlehaná smetana
Vše promícháme, smetanu vmícháme jemně nakonec
 
Poté už jen vrstvíme
Sušenka, káva, krém,  džem bez cukru podle vaší chuti
 
Musíte vyzkoušet ♥️